Tijden en
Tarieven

Ik bied flexibele en vaste opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Over het algemeen bied ik opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor basisschoolkinderen biedt basischool De Wegwijzer gratis BSO aan, ook in de vakanties. 
 
Mocht u interesse hebben kunt u altijd contact opnemen dmv het contactformulier/ via kinderopvanglucky@kpnmail.nl of via 06-46475403. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina van de kinderopvang: www.facebook.com/kinderopvanglucky


De minimumafname die ik hanteer is 25 uur per maand per kind. 


Per 1 januari 2018 blijft het uurtarief € 6,50 per uur incl. bemiddelingskosten voor het gastouderbureau, voeding en uitstapjes (excl. flesvoeding).

Omdat ik geregistreerd sta kunt u via de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Als u de optie links aanklikt kunt u via deze website direct naar de website van de belastingdienst.

Betalingsvoorwaarden:

Er wordt van te voren vastgesteld hoeveel contracturen per maand nodig zijn. Deze worden voorafgaand aan de opvangmaand betaald. Bijvoorbeeld u heeft per 1 maart opvang nodig dan moet de betaling op 20 februari voldaan zijn. U koopt dus als het ware de uren van te voren in. De niet gebruikte uren kunnen tot en met 31 december van dat jaar opgenomen worden hierna komen ze te vervallen. Teveel opgenomen uren kunnen het hele jaar door gecompenseerd worden met maanden waarin minder uren nodig zijn tenzij ze structureel oplopen dan wordt 1 malig de factuur verhoogd met de teveel opgenomen uren of wordt in overleg de contracturen verhoogd om ze zo in te lopen.

Bij opvang die direct na de inschrijving moet starten dan geldt als betalingsvoorwaarden dat de eerste factuur gelijk betaald wordt, is dit niet mogelijk omdat de opvangtoeslag nog niet gestort is dan ontvang ik de beschikking als bewijs dat de kinderopvangtoeslag is aangevraagd en hoeft alleen het gedeelte van de eigen bijdrage van de ouders betaald te worden.

KINDEROPVANG LUCKY IS GESLOTEN met alle FEESTDAGEN:

voor 2018 betekend dat de volgende dagen:

Pasen 1 en 2 april
Koningsdag 27 april
Hemelvaartsdag 10 mei
Pinksteren 20 en 21 mei


Tussen Kerst en Nieuwjaar is Kinderopvang Lucky altijd gesloten:

Voor 2018 is dit de periode van:

Zaterdag 22 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019.