Tijden en
Tarieven

Ik bied flexibele en vaste opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7:00 en 18:00. Over het algemeen bied ik opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor basisschoolkinderen biedt basischool De Wegwijzer gratis BSO aan, ook in de vakanties. 
 
Mocht u interesse hebben kunt u altijd contact opnemen dmv het contactformulier/ via kinderopvanglucky@kpnmail.nl of via 06-46475403. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina van de kinderopvang: www.facebook.com/kinderopvanglucky
Omdat ik geregistreerd sta kunt u via de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Als u de optie links aanklikt kunt u via deze website direct naar de website van de belastingdienst.

Voorwaarden voor opvang:

Minimale afname is 6 uur op een dag, dit komt overeen met mijn minimale contracturen van 25 uur per maand en dit is gebasseerd op1 dag opvang in de week.

Wel kan hier flexibel mee omgegaan worden. Dus kom je niet aan die 6 uur dan kan het op een andere dag extra opgenomen worden tot het einde van het jaar.


KINDEROPVANG LUCKY IS GESLOTEN met alle FEESTDAGEN.